Helg

Känns riktigt skönt med helg! :) Jobbar dock söndag, men det är en annan femma! Har haft full rulle i veckan och det kommer väl fortsätta så skulle jag gissa. Har känningar på en förkylning, men jag hoppas att den inte bryter ut. Igår då jag tränade gick det åt helvete så jag satt mig i bastun istället. Ska nog ut och springa alternativt promenera efter maten iaf. Termometern visar -9 grader och det känns nästan som sommar!
-
Svinalängorna på bio igår var kanon! Jag gillade verkligen filmen och rekommenderar den varmt. Ska försöka låna boken någon dag då jag känner för lite läsning. Middagen och sällskapet var det såklart inte heller något fel på :)
-
Ikväll blir det spelkväll/jvm med några brydz. Alltid trevligt! Nu ska jag se HP och drömma mig bort till magins värld och Hogwarts! :)
-

TJA

Sen sist:
Julafton i Söderbodan
Familjehäng
Fest med underbara vänner
Jobb
Sällskapsspel
Mat
Ett besök i Luleå över dagen
Film

Ikväll:
Hockey och middag på Olles med familjen

Imorgon:
Jobb
Träning
Middag och bio
Torsdag:
Jobb
Träning?
Brudar och jvm



Det lönar sig

Kollade just bankkontot och jag kan bara säga hurra!! Har fått in lön från november. Jobbade väl 5 pass tror jag och har fått årets första julklapp. Känns ännu bättre nu att vara ledig imorgon weeeii! :D

Kärlek till livet

Imorgon är jag ledig och just nu känns det bara king! Ante har inte kommit hem än, utan han gör det imorgon så det blir väl familjehäng även då! Känner att jag varit hemma ovanligt mycket denna vecka, men jag gillar det :) Imorgon ska jag och syrran på gymmet också, vilket kommer bli spännande!
-
Resten av julhelgen kommer nog bli king även den! Känner att det blir ett toppenavslut på det här året :) Fredag blir det julafton i Söderbodan och på juldagen vankas det fest med några av Skellefteås snyggaste brudar :D Annandag jul blir det syskonbio och Narnia. Måndag är det jobb 8-12, sen blir det att sätta sig i bilen norrut och Luleå där det blir middag med Frida och hennes familj :) Resten av nästa vecka ska jag ägna mig åt jobb, träning och vänner! Onsdag blir det också middag/fika och bio med Ida och Tina :D Så det blir full rulle nu några dagar framöver!
-
Vi ses på lördag lovers :)

Min idol

Jag har en ny idol. Det är Daniel från Ung och bortskämd. Det blir nästan lite tråkigt ikväll då programmet avslutas. Jag har följt alla avsnitt och självklart har jag mina favoriter. Hoppas att Daniel tar hem det ikväll iaf :)
-
-
Sen sist har jag varit på jobbet, tränat och krigat på stan. Alla julklappar är nu inköpta och det känns riktigt skönt! Igår gick jag och Lena på stan en sväng och idag har jag fikat med Anna och Lena. Ikväll blir det Ung och bortskämd, Morden i Sandhamn och kanske även bak av saffransskorpor! Imorgon kommer även bror hem! Peace!

4e advent

Idag är det dan före dan före dan före dan före dopparedan. Det snöar och snöar och snöar... Visst det är kul med snö, men det är jobbigt när det snöar eftersom det blir svårt att ta sig fram. Ikväll är det julcafé i Ostvik. Min kusin och tre av hennes kompisar ska sjunga/spela. Jag vill dit. Jag hoppas att vi ska fara dit också, men om det är snöstorm är det inte så sannolikt... Jag hoppas därför att det slutar snöa.
-

"Lämna mig inte med sju sorters kakor" /I-C.S

-
Igår var det personalfest på schemat. Vi tjejer grundade upp (som Jonna så vackert säger) hos Jonna en stund innan och fixade och trixade med lite saker sen drog vi vidare till grannen och kvällens värd - Andreas! Det var en riktigt trevlig kväll. Kul att träffas utanför jobbet och verkligen lära känna varandra! Det blev dock en del splittringar när vi skulle ut på krogen (som vanligt), men vi som höll ihop hade trevligt iaf! Jag bjuder på några bilder som jag snott från Jonna blogg. Hoppas det är okej?! ;)
-

På bättre humör

Sen mitt klagoinlägg har jag sprungit runt som ett jehu här hemma. Jag har städat undan, slängt saker, tvättat, bakat, läst, renbäddat osvosv... Nu äntligen har jag satt mig ner och sett Våra vänners liv. Kunde inte se det igår eftersom Jessica och Lisa aldrig hade sett det och sen är det ju trevligare att prata med varandra när man ses :) Är på bättre humör nu iaf och det är skönt. Ska dock gå och sova i tid ikväll så jag inte behöver vara så trött imorgon.
-
Imorgon blir det träning igen och jag är riktigt taggad! Hade tänkt springa ikväll, men det är ju så sjukt kallt så det blev inget av...
-
Veckans träning:
Måndag: gym 
Tisdag: ...
Onsdag: löpning + gym
Torsdag: spinning + gym
Fredag: ...
Lördag: ...
Söndag: Skidor om vädret tillåter + cardio muscle eller innebandy

Blää

KUL att komma hem 1 timme och 20 min efter att man slutat då man med bil hade varit hemma på 10 minuter? Känns måttligt kul just nu alltså! Kollar därför på bilar på blocket. Det gör jag lite nu och då, men jag hittar som aldrig någon bra... Sen vill jag inte att den ska kosta så jättemycket heller, men man betalar väl för det man får som man brukar säga?!
-
Ikväll ska jag inte göra ett piss. Har en skitdag och är less på det mesta. Konstigt hur det kan pendla så mycket!!


Söndag

Det gick bra att jobba inatt. När jag kom hem gjorde jag precis som mamma. Jag gick och la mig igen. Mamma hade dock jobbat vaken natt och själv fick jag äran att sova hela natten. Trots detta sov jag till halv 12!!! Sen dess har jag inte gjort så mycket alls. Har nåt knas med magen så mår inte prima... Har iaf läst lite i pärmen, pratat en hel del i telefon, lyssnat på sjukt bra musik, haft besök med leverans av jultidningar av släktingar, slagit in julklappar och just nu bakar jag småkakor. Mer än så ska jag inte göra idag. Förutom att se en dokumentär om Wikileaks och kanske någon bra film.
-
Kärlek till livet

Lördag

Fick just veta att jag kommer gå hemma med lön några timmar i afton. Nästan lite tråkigt eftersom jag var peppad på att jobba, men det är inte fy skam att gå hemma och få pengar för det! Sen jag vaknade har jag pluggat och varit ute med Santos. Julkalendern har jag såklart också sett och sen har jag tackat ja till utbildningar till våren, bara för att liksom... Nu snart ska jag ut och löpa och det ska bli väldigt intressant. Tror pulsklockan får följa med också. Har tänkt börja satsa mer på konditionsträning nu ett tag. Självklart i kombination med styrke, men konditionen måste förbättras för att det här ska hålla!

Varning för känsliga tittare

The Human Centipede är en rätt normal film!! Vi snackade om den på jobbet idag och frisk som jag är blev jag såklart tvungen att se den! Så jag tittar på den nu. Vem fan kommer på en sån film? Sjuk är vad man är innan man gör det iaf! Att jag sen ser den är ju en annan femma...
-
-
Blir ingen bio imorgon utan istället ska vi se IDOL-finalen. Jag är inte så brydd om den, men det blir nog trevligt ändå! Lite mer socialt än att gå på bio också! Fast först blir det kondition och gym på 360 och självklart en dag full av information!

Weii

Det bästa med ett jobb är arbetskamrater. Dom ringde från A-torp idag och frågade om jag ville med på lunch på hotell Aurum med personalmöte på tisdag. Jag sa att jag slutar 12, så ja varför inte?! Smart jag är, jag slutar fan 17 och kommer nog inte få ledigt några timmar för att fara på personalmöte med ett annat jobb... Idag har vi också börjat klura lite på en liten sammankomst för oss nya. Det blir nog nästa helg och det ser jag framemot! Jag och Jonna ska börja planera lite inför det imorgon :)
-
NU: UGNSPANNKAKA!!!
Ikväll: plugg och tv

Tack spåkulan

God afton Linnea



En lycklig individ är du, så strålande vacker även på insidan.
-

Planering

Det är ett riktigt pussel att bo ute på landet. På sommaren älskar jag det, men under vintern hade jag lätt kunnat bo i stan. Bussarna passerar inte speciellt ofta och att jag börjat jobba på 9 km från mitt hem gör inte saken bättre. 9 km på sommaren är inte långt. Då kan man cykla, men på vintern tar det fan emot. Att mamma och pappa jobbar oregelbundna tider underlättar inte heller. Att jag börjar 8 istället för 7 gör situationen än mer komplicerad. Jag vill också hinna träna 3-4 ggr i veckan och att komma på det klockan 19 på kvällen då bilen redan gått varm fram och tillbaka går ju inte att tänka på (enligt pappa)... SÅÅÅ...
-
Positivt med att flytta till stan
  • Jag får endast 4 km till jobbet (går att cykla, gå och framförallt - bussarna går oftare i stan)
  • Jag kan komma på att jag vill fara och träna vilken tid som helst efter att jag slutat jobba (tar väl 10 minuter att gå ner till 360)
  • Jag kan samåka med folk från jobbet eftersom att alla typ bor på norra sidan älven (dock kommer jag själv inte kunna bidra med någon bil, men det är smällar man får ta)
  • Jag behöver inte vara otrevlig mot mamma och pappa eftersom att jag inte har tillgång till bilen (behöver den inte i samma utsträckning då jag bor i stan så det finns inget att tjafsa om)
-
Första arbetsdagen är alltså avklarad och jag har överlevt och haft riktigt trevligt! Dock är det sjukt mycket information som ska in i hjärnan, men det kommer nog att gå bra tillslut :) Min vecka kommer att se ut såhär ungefär:
-
Måndag: jobb + promenad
Tisdag: jobb + barbell 
Onsdag: jobb + powerstep (kanske core efter) + greys med några brudz
Torsdag: jobb 
Fredag: jobb + gym + bio med Lena och Viktoria
Lördag: SOVMORGON + nattjobb
Söndag: INNEBANDY

Pics

Gamla stan, julskyltning NK och Stockholm
-
Pepparkaksbak
-

Resan

När jag kom fram till Stockholm i torsdag efter att ha sovit en god natt på tåget spenderade jag och syster dagen med att gå ute i kylan. Vi gick genom Gamla stan där vi kollade in en liten julmarknad och även några andra små affärer. Sen gick vi vidare in mot centrum för att kolla in några inredningsaffärer. Vi lessnade ganska fort eftersom att det var så kallt. När vi kom hem bakade vi pepparkakor och hade julmys.
-
Fredagen spenderade vi på IKEA. Vi shoppade båda två "bra-att-ha-grejer" och sen åt vi en köttbullelunch för 21 kronor (lätt värt det!). På kvällen väntade min julklapp från syster - SÄKERT! på Kägelbanan. Riktigt bra konsert måste jag säga! Hade dock inte förväntat mig något annat!
-
Idag har vi gått på stan och köpt julklappar. Det känns riktigt skönt att ha börjat med julklappsköpen på riktigt och nu behöver jag inte oroa mig över det på ett tag eftersom att jag bara har några småköp kvar. Ikväll är det sista kvällen i Stockholm och vi har inga större planer. Blir nog att ta det lugnt och se någon bra film eller så :) Får se om jag slänger in några bilder från helgen sen!

To do

Jag har kommit på två (tre) saker som jag måste lägga till på min att göra lista. Självklart får jag inte glömma att tågluffa i Europa. Det är något jag drömt om länge och det skulle vara sjukt intressant och spännande! Sen vill jag volontärarbeta också! Sen när jag blir "stor" vill jag adoptera ett barn från Afrika! Dom är så himla söta. Fast det är väl något jag får diskutera med min framtida man...
-
-
Har också tagit på mig några jobbpass som personlig assistent i januari så det blir att jobba jobba jobba den månaden vilket genererar i pengar till mitt sparkonto och mina utflykter! Nu ska jag gå ner och drömma vidare...

Strategi

Julmyset med systrarna Brännström var kanon! Glöggen smakade fantastiskt och likaså saffransbullen, pepparkakorna och skumomtarna! Mer julmys åt folket skulle jag vilja säga!
-
Har en ny livsplan också. Nu har jag ju kirrat jobb hemma i Skeå fram till våren någon gång, sen under sommaren funderar jag på att jobba åt hemtjänsten, under hösten dra till Norge och slakta och tjäna stora pengar, sen komma tillbaka hem och jobba åt hemtjänsten (lite lätt sådär), sen resa jorden runt våren -12 och sen plugga hösten -12. Taget?! TJA!

RSS 2.0