Lördag

Det var riktigt trevligt att träffa Lisa en sväng på stan. Fastän det inte blev så länge så hann vi prata om det mesta och vem vet, jag kanske hälsar på dom i Tromsö inom en snar framtid :)
-
Strax efter 2 träffade jag Lena och Victor på Kvantum där det inhandlades ingredienser till tacos. Mats kom också över på middag och det blev riktigt lyckat. Jag och Lena satt och gjorde ingenting medan grabbarna skötte allt i köket. Nice! Efter middagen var det dags för mig och Lena att agera chaufför. När vi lämnat av grabbarna körde vi runt en sväng. Vitberget -> Solbacken -> Hemmakväll -> Sandras lägga där vi landade skönt i soffan! Vi har sett Edward Scissorhands och det var sjukt längesen jag såg den filmen och den går att se om och om igen. Sen har vi också sett en del av en annan film, snackat, skrattat och funderat. En lyckad kväll och dag helt enkelt! Latero!

Ladies Night

-
Hade en riktigt trevlig kväll igår! Först blev det middag på Tatung (ovanligt att man hamnar där), en shott till middagen och sen vidare till ladan. Det var väldigt mycket drag där. Nästan lite småkul att se att dom som är 45+ är mer igång än man själv, ombytta roller, men så kan det vara ibland ;) Det bjöds iaf på en kanonshow utan dess like och fastän Lena var lite småneg kunde jag och Viktoria tillslut få med henne på att klappa och sjunga med i refrängen på vissa låtar. Det hon helst ville läsa var smsen som en tjej skickade till sin älskade Robert! När kalaset var slut fick vi hämtning och sen var det bara att köra igång! Efter många om och men hamnade vi tillslut på Allstar (ovanligt det också...NOT). Träffade några bekanta ansikten och hann snacka en hel del. Träffade också en lite överförfriskad kusin, men det är inget att skämmas för, haha ;) Kvällen avslutades iaf hemma vid 2-snåret.

I Blame Coco - It´s about to get worse

-
Fantastisk låt. Fantastisk artist. Lyssna.
-
I want this and I want it now
I need it and I need it now
Just one kiss and I want it now
I feel it, I feel it

I'm reaching out are we gonna sink or swim?
I'm hibernating, under your skin
I'm petrified I am losing everything
Cause I want what you have

It's about to get worse
It's about to get worse before it gets better
It's got to get better
It's about to get worse
It's about to get worse before it gets better
I hope it gets better


Monki/Esprit

Kikar runt lite på Monkis hemsida och blir shoppingsugen. Synd att inte Monki finns i Skellefteå, eller Piteå för den delen. Jag kanske borde styra kosan till Luleå, eller en sväng till Umeå. Antingen det, eller vänta till december då huvudstaden ska besökas!
-

Hittade den här snyggingen på Esprit igår (av alla affärer) 800 kr. Lite väl dyr för min plånka just nu, men ni som har råd kan ju handla!






Måste bli bättre

Jag köpte ett par nya pjucks igår. Trivs väldigt bra med dom och hoppas verkligen att jag kommer att använda dom mycket. Det blir ju lätt så att man använder samma skor dag ut och dag in, men jag ska förska bli bättre på det! Sen testade jag ett par skor som jag har köpt för sisådär ett år sen. Dom har jag väl använt kanske 2 ggr, max! Det är ett dåligt betyg så jag ska försöka använda dom mer för dom är sköööööna!!
-
Din sko 499 kr ^^
-
Ska trixa lite med min iPod nu. Hösten bjuder alltid på ny fräsch musik och jag älskar det!

Dagen med stort D

-
Först blir det middag ute på en av Skellefteås restauranger, sen vidare till ladan där underhållning vankas! Efter några glas vin tar vi oss ut på en av Skellefteås krogar. Bra kväll på g. Jag känner det på mig!

Vänner

Jag pratar med några förlorade vänner nu på datorn. Tänk hur det kan bli egentligen och tänkt så glad man blir när man pratar med dom igen. Äkta vänskap är nog det bästa som finns. Även om man varit ifrån varandra flera månader och det känns precis som vanlig då man ses. Då trivs jag. Nästa helg får jag iaf träffa några av mina favoriter igen och jag längtar redan♥ Denna helg är en annan favorit hemma. Lisa har kommit hem från Tromsö och stannar över helgen. Det ska bli kul att träffa den tjejen igen. I mitten av november kommer Jessica hem från slakteriet också, så det blir king! :) Nu ska jag filosofera lite till på livet och sen ska jag ta mitt pick och pack och gå och lägga mig. Imorgon är det en ny dag fylld av spännande aktiviteter! :)

Att vara ledig är ibland king!

Suget efter att ta en liten roadtrip kom ikapp mig idag och därför slängde jag just ur mig: "ska vi åka till Piteå?" mamma högg direkt, så till Piteå åker vi! Det är ju en bit bort, men fortfarande jättenära hemma, kanon! Jag hoppas att mysiga Piteå bjuder på shopping annars blir det mysigt att bara spendera tid med mor ♥
-
Kvällen bjuder på bio som sagt och det ska bli kul! Senast jag var på bio var när jag och Lena såg I rymden finns inga känslor och det börjar vara ett tag sen. Jag bokstavligt älskar film på bio!
-

Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

-
För dig ska jag, göra det tusen gånger om. (lalalalalala)

Att vänta

Att vänta på besked är nog det värsta man kan göra. Just nu väntar jag på två besked och innan jag får dom beskeden så kan jag inte bestämma något. Under tiden kan jag bara sitta och vänta helt enkelt. Drygt som fan!
-
Just nu tittar jag på I form med Anna Anka. Fastän jag inte gillar henne och sättet hon säger att man ska äta för att lyckas så kan jag inte sluta titta. Jag är nog beroende. Av träningsprogram och av matprogram. Mina intressen här i livet uppenbarligen! Snart ska jag se Top Model och ikväll får vi se vad som händer.
-
Ps. Min kropp är död efter all träning. Ska bli skönt med en vilodag imorgon!

Lasse Berghagen - mysfarbror

Min plan var att träna klockan 11 idag, men jag vaknade 10.40 av att telefonen ringde och då var det redan försent. Istället ska jag träna klockan 17, barbell, nice nice! Har gått en promenad med Santos i skogen, lika bra som vanligt! Nu tittar jag på Så mycket bättre på tv4play. Älskar play-kanalerna! Lasse Berghagen måste vara den mysigaste människan som finns på denna jord!
-
-
Annars så blir det bio på torsdag. Himlen är oskyldigt blå med ett gäng härliga! Fredag blir det middag ute, kanske lite vin och sen vidare på Ladies Night och på lördag väntar mest troligt skräckfilmsmaraton! Annars fyller jag mina dagar med träning och promenader med Santos i skogen. Tills vidare!

Tips

-
La mig tidigt idag, men av någon outgrundlig anledning så finner jag ingen ro till att sova. Istället tittar jag nu på Våra vänners liv på svtplay. En riktigt mysig svensk serie som jag varmt rekommenderar!

Ändrade planer

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt idag. Jag orkade inte stiga upp när väckaren ringde utan låg kvar en timme till i sängen. Träningen idag gick bra. Jag och spinningen är fortfarande inte så goda vänner, men det går framåt iaf. Jag ska ut och jogga någon dag i helgen tror jag och känna efter om konditionen har ökat eller inte. Efter spinningen var det 30 minuter core som stod på schemat. Alltid lika roligt! Resten av dagen har jag bara tagit det lugnt. Jag har läst ut boken som jag köpte när jag och Ida var i Göteborg och jag kan starkt rekommendera den. Mons Kallentoft - Sommardöden. Om ni vill läsa mer av samma författare kan jag också tipsa er om Midvinterblod, Höstoffer och Vårlik. Jag ska själv läsa de tre övriga böckerna i denna serie.

Kvällen har jag hittills spenderat med Santos i skogen. Nu ska jag titta på I form med Anna Anka, sen ska jag se Halv 8 hos mig, hämta mamma och sen fortsätta min tv-kväll med Biggest Loser - Sverige. Kanon!
-
PS. Vilken besvikelse. Halv 8 hos mig är inställt i 2 veckor pga Postkodlotteriet. Vilket jävla skämt!

Premiär


Jag bestämde mig som hastigast att börja om och blogga. Jag vet inte hur ofta det kommer att uppdateras här på bloggen, men den som lever får se helt enkelt. Denna helg har varit en av dom bättre i mitt liv. I fredags tränade jag, sen spenderade jag tid hemma med familjen innan det vankades fest. Det blev en väldigt lyckad kväll med några av dom bästa♥ Lördagen spenderades inte så välmåendes på en kall höstmarknad i Byske. Resterande del av dagen låg jag som klubbad i soffan.
-
Idag har jag bjudit Lena på frukost och sen har vi varit med Viktoria på stan en stund. Vi besökte också Dallas för en pizza. Väldigt trevligt. Sen jag kom hem har det inte hänt alltför mycket. Syster åker hem imorgon så kvällen kommer att spenderas med henne och resten av familjen.
Imorgon ska jag träna och sen kanske jag och Ida ska gå en sväng på stan och eventuellt gå in på en tatueringsstudio och kolla lite. Jag är sjukt sugen och har varit det flera år nu. Så det kanske är dags snart? Kvällen kommer att spenderas med världens bästa Jessica!

Ett urval av alla snygga tatueringar som jag hittat idag. Det svåra är bara att bestämma sig för vad man ska göra och var på kroppen tatueringen ska sitta...

RSS 2.0