D day!

Att sitta på Allstar och fundera på packningen, att inte kunna sova för att man funderar på packningen, att direkt då man vaknar börja packa om, att känna att jaa, jag är nog klar nu. Det är en skön känsla. Dock vet jag inte om man blir klar någon gång. Jag trodde att jag var klar igår också, men sen dess har jag packat om flera gånger. Rädslan att man har glömt något finns alltid, men som vi sa igår. Så länge man har pass, pengar, biljetter och kamera så klarar man sig egentligen. Självklart kan det vara mysigt med lite ombyten också, men om det skulle krisa så får man väl köpa kläder.
.
Planet går iaf ikväll. Sen stannar vi i Stockholm över helgen och på måndag börjar resan. Danmark och Köpenhamn väntar. Därefter är iaf planen att vi ska besöka Tyskland, Tjeckien, Polen, Österrike, Slovakien, Kroatien och Italien. Slovakien är fortfarande oklart, vi får se hur vi ligger till med tid och vad vi känner för. Ingen stress och ingen press. Det är ju semester för fan!! Tanken är att man ska leva livet och inte tänka på morgondagen! NUUUUUU KÖR VI!!

Sten-Georg - "Krossa MODO, krossa skiten!"

-
Det här klippet från Hundra höjdare har kommit på tal några gånger de senaste dagarna. Sten-Georg, hockeybröderna från Skellefteå. Vilka lirare alltså! Synd att AIK inte kunde vinna ikväll, men att vara näst bäst i Sverige är inte heller fy skam. Vi får vara stolta och nöjda Skelleftebor iaf. Det känns nog bättre imorgon. Som så många andra dagar.

Packningsmode ON!

Efter en konstig gårdag så känns det idag lite bättre. Humöret kom aldrig upp i normal nivå igår, men som sagt, det känns bättre idag. Jag började smygpacka lite grann igår efter stadsrundan med brudarna. Jag har tagit fram alla potentiella kläder jag vill ta med mig, men jag inser ganska snabbt att jag inte kommer att få med mig allt eftersom det nu är en hel IKEA-kasse, fail. Nåväl, jag ska nog kunna banta ner packnigen ganska rejält, förhoppningsvis!
.
Så dagen kommer väl att spenderas med packnigen och funderingar vad jag egentligen behöver och vad som kan stanna hemma. Sen väntar hockey på Allstar med brudarna. Vinna eller försvinna. Måtte dom nu vinna!
.

Kanske dags att bege sig igen?

Sen jag flyttade hem har jag: gått ut med hunden åtskilliga gånger, städat hela huset, diskat åtskilliga gånger, dukat åtskilliga gånger, lagat mat, tvättat, hjälpt mamma att boka en tid på spa i Luleå, umgåttst, varit hemma iprincip alla dagar, varit sjuk m.m och vad fan mer kan man begära?
-
Tydligen mycket. Bara för att jag nu börjar vara jävligt less denna förkylning och brist på energi så får jag skit för det. Anklagelser om att jag är sur, inte säger något, verkar deppad osv haglar i huset just nu. Att jag varje gång jag kommer hem ska leka nån jävla psykolog pallar jag då fan inte heller. Om mamma bara kunde säga allt som faller henne in till personerna det berör så skulle livet vara lite lättare. Istället får jag stå där som en klagomur och lyssna på allt. Att mycket av det riktas mot mig också för att jag är egoistisk, obrydd, tonårsaktig, arrogant, bryr mig mer om mina vänner än min familj osvosv. Okej, vissa grejer kan jag köpa, men vafan allt positivt jag gör är ju absolut ingenting värt vad det verkar. Så det är väl kanske lika bra att skita i allt och fortsätta vara den person som mamma har uppfattning om att jag är och bara leva här hemma och vänta på att allt serveras på silverfat och aldrig städa eller gå ut med hunden eller göra ett jävla skit. Kanske lika bra så... Då får vi se vad reaktionerna blir. Sommaren kommer bli ett hell om det ska fortsätta såhär...

3 days to takeoff

Dagen har flutit på i ett behagligt tempo. Hittade en del roligt på stan också. Bland annat ett par jeanshorts, ett par svarta shorts, en shortsdress, en klänning, ett stöd till datorn, leggings, sockar och två linnen. Det känns som att jag glömt nåt, men det får vara bra för nu iaf...
-
Kvällens hockeymatch har jag och mamma varvat med Plastikturisterna på kanal 5. Säga vad man vill om att AIK spelade sin bästa match i finalspelet och jag vill inte vara den som är den...MEN jag tror att det blir jävligt svårt på torsdag...
-
Imorgon blir det iaf lunch på stan, mest troligt på Tatung, sen funderar jag på att impulsklippa håret också inann resan. Om man nu kan kalla det impuls då jag börjat fundera på det ikväll. Annars så blir det att köpa det sista, om jag nu glömt något, och sen ska vi väl prata ihop oss lite om packningen. Imorgon kväll tänkte jag ta tag i den. Min lista känns ganska komplett, men man måste ju planera packningen också.
-
Men först blir det sömn iaf. Sen blir det nog en promenix imorgon innan stan :)

Resfeber?

Idag:
Kolla upp bussar från flyget – check
Kolla öppettider Pressbyrån Arlanda – check
Boka vandrarhem i Tjeckien – check
Skriva upp viktig info till morsfars - check
Lägga in ny fräsch musik på iPoden
Handla
Packa upp grejer efter flytten hem

-

Imorgon:
Hämta arbetsgivarintyg
Stan
Vaccination
Lämna igen slalomskidor hos Anna
Ringa kommunen
Hockey!

-

Onsdag:
Lunch med Anna och Annie + sista minuten planering
Stan

-


Torsdag:
Hockey och middag på Allstar med tjejerna

-

Fredag:
Avresa Stockholm!

-

Just ja… Jag ska ju packa också. PANIK!! Hur fan packar man? Vad ska jag ha med mig? Hur kommer vädret vara? Vad ska vi göra? Kläder efter väder?!


Nu kliar det i fingrarna

HTC Wildfire................... HTC Salsa................... HTC Gratia
-
Jag undrar ja... Bäst att vänta till i sommar kanske? Med tanke på den stundande resan är det väl bäst att prioritera antar jag.................
-
Efter vidare efterforskning och jämförelse ser jag att Gratia är sämre än Wildfire och snäppet dyrare. Salsa har inte kommit ut än, release i april, så den lär väl kosta skjortan första året :P

Jag vet att du älskar mig...innerst inne

Pappas reaktion på att jag städar mitt rum och packar in kläder i garderoben etc:
- Vad är det frågan om nu då?
- Ska du vara hemma?
- Ska du flytta hem?
- Nu blir det oroligt...
-
Det är mycket för farsgubben just nu. En 21årig dotter som flyttar hem (på obestämd tid. Kan vara en vecka, kan vara en månad, kan vara ett år) + en 33årig dotter som snart också flyttar hem (för några veckor iaf). Meeeeen. Trots denna oro så tror jag att han innerst inne tycker att det är trevligt med lite liv i stugan. Nu ska jag gå och störa honom då han tittar på F1-kvalet också. Sen blir det hockeeeey!!!

Pressad av tid

Jag kollade på Vakna med The Voice i tisdags och då dök dessa grabbar upp. Det är ju så långt ifrån "min musik" som man kan komma, men jag gillar det ändå. Speciellt refrängen. Den är så sann.
-
-
Vem är du utav oss du pressas av tid. Försöker men kan aldrig komma dit. Innan lyckan tar fart och springer bredvid måste du skynda och hinna förbi, hinna förbi, hinna förbi. Så måste du skynda och hinna förbi, hinna förbi, hinna förbi. Måste du skynda och hinna förbi.

I put some new shoes on

Dags att köpa nya löparskor inför vår-/sommarsäsongen? Det här verkar vara det senaste. Jag har aldrig sett nåt liknande, men vem vet, det kanske är en bra uppfinning. Rolig åtminstone.

Sicko

Ball att vara sjuk sen i onsdags? Det är iofs rätt skönt att vara hemma och bara lalla på och titta på film och läsa böcker, fast det var inte såhär jag hade tänkt att min sista vecka på jobbet skulle se ut... Hockeyn igår var en riktig rysare!! Riktigt bra att AIK vann! På torsdag ska jag och tjejerna på Allstar för hockey, god mat och ett litet farväl av oss som ska ut i Europa :)
-
Jag droppade "bomben" för Anna igår också. Om ROM! Och hon nappade utan vidare! Annie verkar inte heller så svårövertalad så vem vet, vi kanske hamnar i ROM trots allt! Det vore så jääääääääääävla ball! :D Förhoppningsvis kanske man kan ta ett billigt flyg från ROM till STOCKHOLM påvägen hem också. Det vore ju ganska skönt!
-
Helgen kommer väl att spenderas i kureringsläge... Jag ska fortsätta se film varvat med att läsa böcker. Intresseklubben antecknar, inte sant? Sen är jag äckligt sugen på kebabsandwich också... Undra om jag ska flirta med brorsan ikväll så vi kan käka det...hehhehe....

Eat Pray Love

En underbar plats, en under resa, ett underbart folk. Jag vill verkligen åka tillbaka till Rom. Hoppas vi får tid över på tågluffen, då ska jag övertala tjejerna att kika förbi Colosseum en gång till!





OM JAG SKA NÖTA IMORGON


PROTEEEEEEEES

13 veckors sommarjobb ute i det fria, ledig alla helger, jobb mån-fre 07-16, eller 8 veckors sommarjobb med dag/kväll och helgjobb. Det är frågan det... Innerst inne har jag nog bestämt mig, men för den skull så låtsas jag vara intresserad då kommunen ringer. Bara för att det kan vara ett smart drag, men äsch, jag brukar ju inte vara så smart alla gånger och det har ju gått bra hittills ;)
-
Jag har dragit på mig en festivalförkylning från den gångna helgen, men det var det värt?! ... Fredagen fuckade jag upp totalt, men det behöver vi inte prata mer om, lördagen var iaf toppen och söndagen likaså!
-
På fredag jobbar jag min sista arbetsdag på 7 veckor. Looovley!!!

Rätt sammanhängande inlägg, men vafan, lite uppdatering har ni fått iaf.

RSS 2.0