För att vissa reklamer är bättre än andra


Med ett leende på läpparna och p3 i lurarna

06.20 oj är det morgon redan? FAIL. Det ger ju fan inget att jag är ledig då jag ändå vaknar skittidigt och max kan slumra om en timme efter det...
-
Aja, har försökt bättre på humöret nu mot slutet av veckan och har väl lyckats ganska bra måste jag säga. Jättemysigt att äta med Annie på Tatung och kvällen bjöd på hockey i Ostvik hos Simon med Annie,Patrik,Sussie,Jonas,Emil och Simon. Matchen var ju den sämsta ever, men det är en annan femma... Vi får hålla tummarna för AIK i helgen, annars är det tack och god natt och det vore väldigt tråkigt!!
-
Igår jobbade jag och sen bjöd jag Lisa på middag. Pestopasta med kyckling och bacon, muuuuuuums!! Sen blev det bio med Annie och Ida för vår del. Vi såg HUR MÅNGA LINGON FINNS DET I VÄRLDEN? och hur bra var inte den filmen? Skratt, tårar, underhållning och mysfaktor i sinne!! Se den!!
Idag ska jag spendera tid hos morsfars, är redan här och snyltar på internet eftersom jag inte har nåt i lägenheten längre. Jag ska dra en jogg också och ikväll ska jag vara med Jenny och självklart se hockeyn!!!

Bra koll

Nu har jag kommit hem från jobbet och tänkte titta på Big Brother. Ida sa att det spårade igår (som vanligt) så jag måste bara se det! Jag sitter fortfarande med lurar i öronen och lyssnar på p3 då jag hör ett lustigt ljud. Min första tanke är "har grannen så hög volym på telefonsignalen?" men sen förstår jag ju. Det är i min lägenhet det ringer. Jag börjar fundera om någon riggat detta och lagt en telefon i min lägenhet under natten. Stor chans på den. När jag sen, efter många om och men, kopplar att det är jobbtelefonen som ringer, så kan jag inte annat än att sucka. Jag har haft den i min väska sen igårkväll då vi var på Waynes och där ligger den alltså kvar. Tur att den inte är livsviktig iaf. Det skulle, som tur var, gå bra att jag tog med den imorgon :P
-
Resten av dagen kommer att bjuda på träning som följs av lunchbuffé på Tatung med Annie (som jag längtat), sen blir det nog lite uteliv i stormen och ikväll hoppas jag på HOCKEY HOCKEY HOCKEY!! Bara någon har kanalen!!

Pojken i randig pyjamas

Jag har sett Pojken i radnig pyjamas idag. En riktigt bra och gripande film. Så den kan jag verkligen rekommendera! Jag har också hunnit med att vara ute en svängom, men jag blev lite arg och besviken på mig själv eftersom att det gick så dåligt att springa idag, men men, bättre lycka nästa gång... Nu har jag skickat in min deklaration också så nu är det bara att vänta tills pengarna trillar in på kontot. Nu blir det mat innan jobbet!

...

Jag fick en jättedålig känsla nu när jag kom hem till mitt lilla krypin. Jag känner mig lite ensam. Det känns som att jag har all tid i världen, all energi osv till att göra saker, men att alla andra är jätteupptagna för tillfället... Det är pojkvänner hit och dit, jobb, plugg och allt vad det kan vara. Tråkigt men sant. Självklart unnar jag alla mina vänner allt gott, men just nu skulle jag bara vilja ha lite fire i mitt eget liv också. Jag hatar att det kan svänga såhär. Att jag ena sekunden kan må skitbra över allt och sen känns det mesta meningslöst. Jag vet att det kommer att kännas bättre imorgonbitti då jag vaknar, för det gör det oftast, men just nu skulle jag bara vilja ha en kram och någon att dela saker och ting med... Aja... Får väl försöka styra det där i framtiden och först och främst hitta mig själv, hur man nu gör det...

Tisdag

Det gick bra att ge blod idag, men den där nålen som dom använder är så himla tjock att det svider till ganska rejält då dom sticker in den och drar ut den, men under tiden den sitter där går det rätt bra :) Mina planer på att styra friluftsliv idag gick i graven ganska snabbt. Jag har ingen bil, André vill helst inte vara i stan, Simon har ingen bil och Gurra var inte sugen... Såååå... Vi ska styra friluftsdag på torsdag istället och då hoppas jag att det blåser mindre också :) Idag ska jag istället ägna mig åt att pyssla med mitt fotoalbum som stått och väntat på mig i några månader. Sen ikväll blir det att vara med Ida och Tina :)

En smart uppfinning

Fick den här smarta grejen av min faster i julklapp. Det är en liten handduk formad just för huvudet som man ska ha då man vill torka håret. Jättesmidigt! Nu ska jag pimpla vatten så att jag har mycket i reserv inför morgondagens blodgivning. Det var tydligen viktigt och jag tar allt på största allvar nu första gången ;)
-
Förövrigt jättekul att träffa Jessica igen. Även om jag försökt intala mig själv att jag inte saknat oss, så har jag gjort det. Tack för idag vännen!

Min lediga dag

-
Min lediga dag som jag skulle spendera ute i naturen resulterade i 1 timmes promenad. Jag landade på Vitberget där jag åt en risifrutti och drack lite vatten, sen var det roliga slut. Det blåste lite kallt och solen lyste med sin frånvaro. Istället har jag läst lite ur min bok, sett Big Brother och lyssnat på musik. Städat har jag cokså hunnit göra, så än så länge har jag väl spenderat min lediga dag på ett väldigt vettigt sätt. Fortsättningsvis så ska jag träffa Jessica på stan för en fika och vid middagstid sätter jag min fot på 360 för core och sprinning. Vad resten av dagen har att erbjuda återstår att se.
-

Helgen

Lördag:
Söndag:
  • Jobb 24 h
  • Fika på CK
  • Hockey på ladan
  • Solsidan
  • Flickan som lekte med elden
  • Är du smartare än en 5e klassare?
Har haft en toppenhelg fastän den bestått av mycket jobb. Det måste betyda att jag trivs sjukt bra på mitt jobb! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra i veckan då jag bara jobbar två pass. Sjukt, men sant! Idag ska jag iaf njuta fullt ut!

Fredag kväll

Min mat och sovklocka är inställd på att vakna 06.20 och äta då jag känner hunger. Varför jag vaknar så tidigt har jag ingen aning om... Nåväl, efter att ha kommit i säng 01.00 så är jag ganska förvånad att jag är uppe redan och har ett leende på läpparna. Imorgon är sista dagen för den här veckan som jag måste stiga upp klockan 07, sen ska jag inte ställa väckaren förrän på fredag nästa vecka!! :O
-
Gårdagskvällen slutade hos Jocke tillsammans med André, Emil, Simon och Gurra. Det var riktigt trevligt måste jag säga! Jag fick mig många glada skratt under kvällen och dom gjorde min dag helt enkelt :) Vi hann se en film med Johnny Depp Fear and loathing in Las Vegas. Den var väldigt speciell, men eftersom det var mitt förslag i lottningen så måste jag väl säga att den var sevärd ;) Kvällen avslutades med några youtube-klipp där jag bland annat blev introducerad till MALAX TV. HAHAHHA, se och njut!!!
-

Jag gör så gott jag kan

Jag slog till och gjorde en väldigt exklusiv fredagsmiddag! NOT!... Men så går det då man inte orkar och inte har speciellt mycket hemma. Jag försökte iaf lyxa till det hela med en cider och lite tända ljus. Ingen jättebra kombination kanske, cider och blodpudding, men he funka!
-
-
Ikväll blir det antingen lugnt och lite hockeytittande all by my self, eller så blir det att hänga med några dudes. Vi får se helt enkelt! Uppstigning imorgon klockan 07 för jobb iaf!

Härligt väder!

 

Tisdag: 08.15-14.30
Onsdag: 08.15-16.45
Torsdag: 08.00-16.00
Fredag: 08.15-16.45
Lördag: 08.00-16.00
Söndag: 08.00-08.00 (sovande natt)

 

-

OM jag längtar till nästa vecka då jag inte alls jobbar speciellt mycket! Jag får ju skylla mig själv som tar på mig så mycket jobb, men jag kan ändå känna att jag inte riktigt har tid med allt jag skulle vilja göra. Eller tid kanske jag har på kvällarna, men jag har ganska låg energinivå då jag jobbar såhär mycket. I förrgår och igår somnade jag ca 21.
-

Jag fick sluta en timme tidigare idag, med lön! Så det känns ganska värt! Har gått en promenad i sisådär 1h och nu funderar jag på vad jag ska äta till middag. Ikväll ska jag träna! Blir så motiverad då jag träffar bodybuilders hela dagarna på jobbet ;)

-

BTW! På tisdag ska jag till blodcentralen och lämna blod för första gången! :)


Tisdag

Fantastiskt att det är ljust ute då man vaknar 06.45 och solen skiner! Synd bara att jag ska sitta inne hela dagen på jobbet, men jag får väl njuta inomhus och titta ut genom fönstret och le helt enkelt! Jag ska till vårdcentralen idag också och ta lite vaccination inför resan. Ikväll ska jag röra på mig lite grann. Tror att jag ska ta en joggingrunda ute faktiskt. Är som less passen på 360 för tillfället och behöver lite variation!

Seg i kroppen

Det tar tydligen på att jobba 24 timmar i sträck. Jag som trodde att jag var stålkvinnan och orkade allt, men icket. Jag har varit seg hela dagen, fast jag har ändå inte kunnat sova, så jag lär väl sova gott i natt om inte annat :)
-
Jag har iaf kört lite skoter, gått en promenad med Santos, suttit ute en stund med pappa och sett Center Stage - Turn it up, nu ska jag se klart en film som vi började se på jobbet igår, Notorious (B.I.G), och sen ska pappa skjutsa mig till Annie.
-
-
Interrail-kortet är iaf bokat och likväl sittplatser till Berlin och Prag. Allt som kändes jobbigt inför resan känns nu så mycket bättre. Ser bara fram emot det och vill att dagarna innan resan ska gå fort!

Lite uppdatering

Dagen i backen var riktigt bra! Inga ben brutna och kanonväder! En riktigt trevlig dag med flickorna helt enkelt. Jag har inga bilder från dagen eftersom jag inte hade med mig kameran, men om jag har tur kanske Lisa kan dela med sig av några snygga pics :)
Igår var det jobb från 08 till 08 imorse. Där snackar vi monsterpass, men det har gått bra iaf :)
-
Helgens snackis:
  • Vann rätt låt?
  • Kommer AIK att åka ut redan i kvarten och göra sin sämsta säsong någonsin efter att de gått upp i Elitserien igen?
  • Kommer Solna AIK att fortsätta skrälla och kommer de regernade mästarna att åka ut?
  • Naturkatastrofen i Japan
  • Roadtrip till Ullared sommare 2011
Min lediga dag ska jag spendera på bästa sätt! Ska kanske tom ta en sväng med skotern! Ikväll blir det häng på Kågevägen iaf :)
Bild från mammas kalas i somras.

Bygdsiljum nästa

Jobbet gick king igår! Jag och Anna pratade också om luffen och hann planera lite under dagen, så till veckan ska jag styra upp lite saker, sen kan vi bara gilla läget ett tag tills det är dags att packa väskan :)
-
Såg hockey igår på jobbet. Hv71-AIK. AIK överraskar verkligen. Hv spelade sin "bästa" match, men ändå förlorade dom med 1-3. Så Solna AIK har hittills gjort en stor skräll i kvartsfinalerna och jag hoppas att dom fortsätter skrälla så att Hv åker ut!!
Nämen om jag skulle ta och byta om kanske? Har fixat fika till dagens utflykt så nu är det bara att tagga igång! :D

En helt vanlig fredag

Dagens planer är inte många, men några iaf:
  • Lämna igen Annas börs på Elektrolux service
  • Hämta upp slalomskidorna inför morgondagens utflykt
  • Packa ihop inför morgondagens utflykt
  • Umgås med mor och far
  • Jobb 16-08
Ps. börjar ha väldigt mycket panik och känna stress över tågluffen nu. Allt känns sjukt oplanerat och jag vill bara att allt ska vara bestämt nu. Det är kontrollfreaket i mig som talar just nu. Gud hjälpe mig...

Torsdag

Jag trodde nästan att jag skulle vika in årorna på heltid igår då jag hade kommit fram till mampap. Huvudet värkte, jag såg stjärnor och mådde illa. Inte okej kan tyckas. Efter att jag druckit te och ätit morötter blev det inte heller bättre. Jag tog en alvedon och la mig ner i soffan och tyckte synd om mig själv. Jag började må illa också och där kan jag väl avsluta historien. Några toabesök senare och mycket sömn så har jag fungerat som vanligt idag. Inte kul med migränanfall!!
-
Dagen på jobbet har iaf varit helt okej. Jag har varit på blodcentralen också och lämnat lite blodprover som dom ska se över så nu hoppas jag bara att alla värden ser bra ut så jag kan börja vara blodgivare :) Nu ska jag käka lite och sen kommer brudarna hit :)

Later

Nu ska jag gå hem till Lund. Ska låna bilen imorgon så jag tänkte att jag lika bra kan umgås lite med dom hemma också. Har ändå inga andra planer ikväll. Det är en rätt lugn vecka känner jag. Imorgon ska jag iaf vara med tjejerna och hitta på nåt bus på mina 19 kvm. Sen är den här veckan nästan slut!! Gaaalet. Bara lite jobbigt att jag jobbar 40 timmar fredag och söndag... Men jag ska iaf ta tillvara på min lediga lördag på bästa sätt genom att åka till Bydsiljum med brudarna och förhoppnignsvis (!) komma hem helskinnad!

Join the party

Hade slut energi igår efter 8 timmars jobb och zumba på det. Zumba som jag förövrigt tyckte var riktigt roligt! Jag kan väl inte påstå att jag var någon naturbegåvning direkt, mina höftrörelser ser väl ut ungefär som Agda 80 gåendes med sin rullator, men det går säkert att fila på! Jag trodde dock att det skulle vara jobbigare, men det kanske blir det om man lär sig att ta ut rörelserna osv, skulle tro det.
-
Hann också lägga in mitt uppdaterade cv på proffice.no innan jag somnade, så idag ska jag prata med Jenny och höra hur vi ska göra med det där :)
-

Pang (pang), boom (boom), crash - Mister Cool

Sådär ja... Efter en promenad med hunden sitter jag nu inne och har ringt ett litet samtal. Jag har avtackat mig jobb på Anderstorp under sommaren (kommer fortfarande stå kvar som vikarie), så det blir ännu en sommar ute i det fria på kyrkogården. Det är konstigt, men varje vår så börjar det sprätta i hela kroppen, man längtar tillbaka helt enkelt! Nu ska jag och mamma ta en utflykt till SunnyHill och ikväll väntar träning och mys med Annie :) KING KING KING!

VASALOPPET 2011

Söndagen kan förkortas i tre ord: sport, sport, sport. Vasaloppet, 5-mila, fotboll, hockey omvartannat. Jag blev smått tokig och bestämde mig för att röra på det egna fläsket istället för att glo på folk som motionerar. Sagt och gjort. Jag tog en långpromenad på landsvägen, i skogen och sen landsvägen igen. Nice.
-Vad har dom gjort för att bli sån där då?
-Vadå för nåt?
-Jamen att dom får ge vinnaren en krans runt halsen. Vad har dom gjort för att förtjäna det?
-Ja, dom är väl med i idrotten på hemorten. Vill du söka eller?
-
Vill bara avsluta med att ge Matilda en stor eloge som kom in på en 53e plats då drömmålet var plats 50 och huvudmålet var bland dom 100 första. Riktigt bra jobbat tjejen! :)

Släktmiddag

Har mått helt okej bra idag faktiskt. Fick mig i säng där vid 04 någon gång och vaknade till vid 07, tog mitt förnuft till fånga och somnade om till ca 10. Efter lite proviant så tog jag på mig "träningskläderna" för att gå en promenad. Det slutade med att jag gick hem till mor och far. Det är fullt hus här i helgen i och med att Ante och Frida är på besök. Ikväll har vi varit hos Jakobssons och ätit en jättegod middag och sen har vi tittat på kort från Thailand, pratat och tittat lite på Melodifestivalen. När släkten träffas är det alltid trevligt. Det är synd att vi inte gör det så ofta bara.
-
Under kvällens gång kunde jag dock konstatera detta:
Dom tre största samtalsämnena när släkten träffas är...
  • Motordrivna fordon
  • Vård och omsorg
  • Skola och utbildningsväsendet
Nu blir det sängläge iaf! Känner att kroppen behöver ta igen några timmar från gårdagen! Haaade!

Gonatt

Alltså vad händer med att random-people addar mig på msn? Ofta folk addar folk på msn nuförtiden ens?
Har iaf haft en härlig kväll med folket från jobbet. Ni är guld :)

Ibland kan jag komma på mig själv...

...med att sakna er och Kaplanskolan

Men först... wok

Jag taggar vin med quinnan Lundquist och andra härliga ikväll! Hoppas Skellefteå har mycket roligt att leverera i afton! :)

Klart å betart

Jag har varit och fyndat på stan efter träningen. Köpte en Everest-ryggsäck för 799 :-, 60 liter, så den borde räcka :) Föll också över en "mobilväska" modell större där jag kan ha mitt pass och andra viktiga saker som man behöver ha nära kroppen.
-
-
Träningen gick helt okej. Hade velat ha mer energi i kroppen, men vissa dagar går det bara inte. Har hunnit se herrarna ta silver i stafetten också och hunnit prata några minuter med brorsan. Han och Frida kommer hem över helgen, så det ska bli trevligt :)

Ryggsäckar

Ett riktigt mörker är vad det är. Har googlat efter ryggsäckar till resan i snart 2 timmar. Jag har hittat två potentiella offer. Ska kolla en gång till på stan innan jag bestämmer mig också. Har läst på forum om vilken storlek man "bör" ha på resan också. Det är ju sjukt svårt. Börjar känna lite panik över vad man ska packa med sig också... När nästa lön kommer ska jag också köpa nya joggingskor. Det i sig är ju ett projekt. Men, men, nu blir det frukost iaf, sen ska jag tagga igång kroppen för lite träning :)
-
vs. 
1449:- vs. 1099 :-

Torsdag

Det är ju dumt att jag alltid ska bli så trött innan jag ens har börjat jobba. Dagen har inte varit speciellt händelserik. Jag och Ida strosade runt på stan i sisådär 2 timmar, hittade ingenting, som vanligt... Sen har jag sett två avsnitt av Gilmore Girls och ätit soppa. Vad vi ska hitta på ikväll på jobbet har jag ingen aning om. Det är hockey (som vanligt), så vi ska säkert kolla på den och se någon film kanske. Jag hoppas att jag får tid över till att läsa min bok också, men jag vill inte vara otrevlig, så jag kommer säkert sitta snäll och titta på tv, även fast den visar noll av värde. Känner mig lite smått bitter idag faktiskt. Får skärpa mig till imorgon och komma med nåt roligare! Det vankas iaf dubbelpass på 360 på dagen och sen blir det after work/partaj på kvällen såatteee... Lev och må!

Classic

Copy, paste från Annas blogg.
-
Kvällen börjar med besök av Erik och Linnea. Vi sitter och dricker te och lyssnar på ett radioprogram. Senare får vi bekräftat från ma & pa att Johan har glömt sin mobil i våran bil som nu står på gården i Klutmark, medan han själv är i Umeå. Det här är ett tillfälle man måste utnyttja och vi bestämmer oss för att försöka göra ett practical joke med honom. Vi kommer då på den briljanta idéen att låta Linnea ringa Johans kompis mobil och säga att hon jobbar på ICA Maxi i Umeå(där han har varit under dagen). Hon ljuger och säger att hon har hittat mobilen bland mjölkpaketen och Johan svarar med att han gärna vill komma direkt till kundtjänst på ICA för hämta sin mobil. Sagt och gjort så lägger Linnea på och jag provar att ringa upp sekunderna efter för att kunna meddela att detta bara är ett skämt. Men jag gör det förgäves. Misstankarna är starka om att Johan har i sin fulla hast slängt på sig jackan och dragit på sig joggingskorna för att hinna till ICA innan dom stänger. Vad gör vi nu tänkte vi? 
-
Pappa ringer då till ICAs kundtjänst och talar om att en blond kille kommer att komma inom en snar framtid och fråga om sin borttappad mobil som är hittad bland mjölkpaketen, men att detta bara är ett skämt. Dom skrattar och lovar att framföra att Johan ska ringa till oss. Strax efter halv 10 ringer Johan och han skrattar. Tack och lov för det! Inte nog med att blev tvungen att fara en extra sväng till Maxi ikväll, hans lägenhetskompis blev utelåst också. Denna kväll lär man sent glömma.
-


Söta unge


-

Jobb i mars:

v. 9                      40 h
v. 10                    72 h
v. 11                    56 h
v. 12                    40 h
v. 13                    32 h

Totalt:  240 h

Jag får helt enkelt njuta i veckan då jag endast har kvar att jobba torsdag natt och är ledig hela helgen. Resten av mars blir det åka av... Då jag tycker att det blir jobbigt (om jag tycker att det blir jobbigt) får jag helt enkelt tänka på att jag ska på semester i 4-5 veckor och att jag inte börjar sommarjobba förrän i juni. Jag klarar det nog.


Två mindre charmiga egenskaper - jobbig och snål

-
Ligger i soffan och lyssnar på musik. Läser samtidigt en bok som jag snott från syrran. Michael Connelly - Mörkare än natten. Första 100 sidorna är bra. Jag hoppas boken fortsätter i samma riktning. Häromdagen slängde jag en bok. Mons Kallentoft - Midvinterblod. Jag har försökt läsa ut den i ett halvår snart och har endast läst 80 sidor. Det säger väl en del om kvaliten på den boken? Jag tog mitt förnuft tillfånga iaf och slängde boken. Om en bok inte väcker ens intresse, så varför ska man då kämpa sig igenom den?

Onsdag

Sitter och tittar på lönebesked som jag inte förstår mig på. Utformningen är olika varenda månad så hur ska jag då kunna förstå mig på dom någon gång? Måste helt enkelt ringa ett samtal idag, eller imorgon, och fråga om detta. Ovanligt att jag ringer och ifrågasätter allt?
-
Under tiden sitter jag och lyssnar på min Umeå Open - Spotifylista. Den är king. Något annat som är king är min ansiktskräm som jag köpte på ICA. Ca 45 kr där och ca 120 kr på Åhléns. WIN. GARNIER day cream iaf. Testa den. Den gör underverk för torr och skadad hy.
Nämen om man skulle gå ut en sväng? Ska ta på mig joggingutstyrseln och springa förbi 360 och tigga nya gratisbiljetter så jag och Hedlund kan träna sen idag :)

Zumba... jag?

Måndag: barbell
Tisdag:
Onsdag: gym + kondition
Torsdag: core + kondition
Fredag: barbell + spinning
Lördag:
Söndag: barbell + kondition
-
Måndag: spinning + axlar
Tisdag: zumba


RSS 2.0