I taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller

Har hunnit med mycket idag. Var pigg efter jobbet så jag följde med mamma och syrran på lägenhetsvisning. Syrran är i köpartaget och fina lägenheter vill man ju gärna kolla på så varför inte följa liksom? Efter visningen tog jag på mig träningskläderna för andra löparrundan sen jag kom hem. Det gick bättre idag än förra gången vilket är positivt! Dock är ju kondisen sådär, men man ökar ju oftast ganska snabbt i början, så det ska nog lösa sig. När jag var ute och sprang kände jag hur tjurig jag kan vara då jag väl bestämmer mig. Alla bilar som körde förbi tänkte säkert att det såg ut att gå väldigt tungt, men det skiter jag i!! Sen har jag slappat framför tvn. Något som är väldigt underskattat!
-
Jag har tänkt skriva om resan också. Lägga upp lite bilder osv, men jag har inte riktigt ork till det än, så tillsvidare så kommer min blogg att vara plain boring ;)
-
Jag och Anna testade på caving i Ungern!

Måndag


-
Sådärja. Då var första arbetsdagen avklarad. Tiden har gått relativt fort idag, men jag gjorde misstaget att inte ta med mig någon iPod, något som jag fick ångra då det var klippning som stod på schemat. Hela dagen dessutom! Så jag har alltså gått med klippare i sisådär 7,5h. Känns i fötterna kan jag lova! Vi måste använda skor med stålhätta då vi klipper och dom är allt annat än sköna! Men, men... 400 kcal som man gör av med per timme då man klipper gräset gånger 7,5h motsvarar alltså 3000 kcal. Så det är ju positivt iaf hehe :) Jag hade tänkt träna ikväll, men jag tror att jag väntar med det till imorgon. Nån måtta får det fan vara.

Grattis till alla mammor!

Jag tog några stapplande steg i löparskorna idag. Första reflektionen var att jag tappat all kondis. Mamma är som mammor ska vara. Hon peppade mig och sa "kondition är en färskvara". Tur för mig det. Jag kanske har någon chans ändå. Imorgon ska jag göra ett nytt försök och då har jag tänkt vara ute lite längre. Köra lite intervaller istället för att springa hela vägen och bara tycka att jag är sämst. Jag ska följa alla träningsråd man kan följa. Något som jag annars är sämst på att göra eftersom att jag alltid vill ha bra kondis på nolltid och känna resultat lika fort. Något som är omöjligt och inte hållbart. Därför ska jag nu, mogen som jag är, ta det lugnt i början av sommarsäsongen för att succesivt öka. Jag har redan ställt in mig själv på att springa mycket i sommar och helst få tillbaka den kondition jag hade på gymnasiet. Kan bli svårt med tanke på att jag då tränade varje dag och flera gånger i veckan på skolan också, men men, jag ska göra vad jag kan för att få bättre kondition än vad jag har idag iaf. Det om något borde jag lyckas med!
-
Nu blir det morsdagsfika! Så sommarsäsongen börjar väl imorgon då antar jag.....................................

Hemma

Efter ett x antal timmar i tåg och ett x antal timmar i bil så är jag hemma nu. Med blandade känslor måste jag säga. Man brukar ju säga "borta bra, men hemma bäst!", fast jag vet inte jag... Det känns som att direkt man kommer hem så blir det vardag. Det känns inte ens som att man varit på resande fot i 1,5 månad.
-
Efter att ha rest från Skellefteå till Stockholm, Köpenhamn, Berlin, Prag, Krakow, Wien, Budapest, Zagreb, Pula, Venedig, Rom så känns det rätt konstigt. Att sen ha kört bil från Stockholm till Skellefteå, med övernattning i Sundsvall som avslut på resan och semestern. Att väckaren kommer att stå på 06 på måndag känns i detta nu jättekonstigt. Jag som inte jobbat på 7 veckor, ska nu kicka igång igen. Jag som inte tränat, annat än promenader, på 7 veckor ska nu kicka igång igen. Det känns konstigt helt enkelt. Att skriva ett blogginlägg känns också konstigt. Jag återkommer nog då jag får ihop något mer sammanhängande. En liten reseguide typ... Eller nåt!

RSS 2.0