Glory days to come

 

Måndag: Dagens drog: Gilmore Girls Kväll: Wii med Lena och Viktoria
Tisdag: Jobb, träna, film?!
Onsdag: Jobb, fira ”lillkusin” som fyllt 18 bast
Torsdag: Jobb, simma/basta/bubbla
Fredag: Jobb, häng med Jenny
Lördag: Träna, spendera tid på bibblan och kolla upp inför tågluffen, personalfest
Söndag: Bakis. Gilmore Girls, film, dega
-

 


Ikväll

Går det att förlåta det oförlåtliga? Får man älska en förövare?

Torsdag

Har haft en mysig och lugn kväll. Gick en promenad då jag kom hem från jobbet. Mest för att få lite luft och för att röra på mig. Lyssnade på DAR och njöt av livet. Hann prata lite med Anna i telefon också. Då jag kom hem igen ringde jag Lena som mötte mig med den snälla hälsningsfrasen "vad fan ringer du för?", men jag gillar dig ändå och jag vet att du, innerst inne, gillar mig också ;) 
-
Annars har jag haft besök av Lisa och vi har hunnit ta igen ganska mycket på sisådär 2 timmar. Just nu är jag riktigt trött så det blir sängläge inom några minuter. Imorgon väntar jobb 08-13, 16-08 så det blir ju några timmar. På lördag då jag slutar jobba ska jag gå hem och sova har jag tänkt! Sen ska jag träna, gå på bibblan och sen blir det att umgås med Anna :)

Tisdag

Idag märkte jag att om man slutar 17 istället för 18 så hinner man göra sjukt mycket. Jag har hunnit tvätta, gå en promenad i ca 1 timme, bokat/hämtat ut teaterbiljetter till på lördag, gjort matlådor, fikat äggmackor och druckit te och allt detta hann jag göra innan klockan 20 då jag slog igång tvn. Hann titta på 112 på liv och död i sisådär 15 minuter innan Annie hörde av sig. Det var dags för filmkväll. Klockan är efter 00 nu och på loppet av sisådär 3 timmar har vi hunnit klämma in två filmer. Även om dagen på jobbet var rätt tung så har kvällen räddat mig ännu en gång. Tack för det! :)

Musik!

En söndag kan nog inte börja bättre än min har gjort. Jag sitter och tittar på P3 guldgalan på svtplay. Några av Sveriges bästa artister finns med och det fina är att jag sett många av dom live :) När galan är slut kanske det blir att titta på dom avsnitt som jag missat av Klubbland. Bra söndag helt enkelt.
-

Lördag

Bröderna Karlsson var sådär. Ingen film jag skulle rekommendera precis. En skev vinkling av norrlänningar som jag inte alls gillade. Sanningar som aldrig kom fram. Missförstånd som aldrig kunde redas ut. Ja, listan kan göras lång. Det bästa var väl slutet. Lite mysigt sådär. För ett ögonblick fick det mig att tycka att filmen var bra, men när jag tänkte närmare på det, så hade jag ju faktiskt stört mig på väldigt många saker under filmens gång.
-
Jag är tillbaka till mitt vanliga jag iaf och det tackar jag för. Idag har jag tagit det lugnt mest hela dagen. Såg ett avsnitt av Gilmore Girls imorse vilket gjorde att jag blev väldigt sugen på att se serien från första början. Vi får se hur det går med den saken. När jag tänker tillbaka så hade jag samma tanke då det gällde Gossip Girl, men den serien har jag inte sett sen i november någon gång... Och då hade jag endast sett säsong 1... Trillade också över en väldigt mysig film på 3an vid namn Flirting with forty där på eftermiddagen. Något som hör till det ovanliga. Har självklart sett på Vinterstudion med André Pops också. Kvällen har bjudit på umgänge med Jonna, Theres och Isa. Vi har sett Skellefteå krossa Luleå med 2-0, skrattat, pratat och gjort precis allt vad man brukar göra en lördagkväll. Nu återstår bara sömnen. Jag hoppas att jag kan sova längre ä7.30 imorgon iaf. Over and out.
-
ps. ge mig sommar och sol, bränna och längre hår... förändring typ...

Fredag

Matintag sen igår klockan 11 - två hårdbrödmackor med leverpastej och gurka + x antal glas cola. Jag har blivit smittad av min kära far. Trots att vi bara sett väldigt få och korta stunder så har jag alltså fått en mildare grad av  magsjuka. Jag är slut, mår illa och vill så mycket, men kan så lite. Imorgon hade jag tex tänk fara på spinning, men det blir ju absolut inget av tyvärr... Hade planerat en kväll med brudarna ikväll, vilket heller inte kommer hända. Istället ska jag se På spåret och förhoppningsvis även Bröderna Karlsson. Imorgon får vi se vad jag orkar med. Jag vill vara med brudarna från jobbet, men vi får se hur jag mår helt enkelt :)
-

taaaaaggggg

Jag har överlevt ett spinningpass på 55 minuter och jag gick därifrån med ett stort leende på läpparna! Sjukt roligt pass måste jag säga! Intervallträning i sinne, men det gillas :) Snart ska jag och min utmattade kropp gå och sova så att jag orkar med dom sista två arbetsdagarna. Nästa vecka blir en tuff vecka. Kommer att landa på 76 timmars arbete. Money, money, money. Det blir bra till semesterkassan. Jag försöker spara så mycket som möjligt nu. Europa by train i april/maj någon gång. Det kommer bli en legendarisk resa med världens bästa Anna och världens bästa Annie :D

YOUR SONG

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

Dagarna flyger förbi

Tog det rätt lugnt idag på gymmet pga förkylningen. Känner mig iaf piggare nu efter träningen än vad jag gjorde innan. Vilket för mig är ett gott tecken :) Har börjat spåna på lite veckoplaner också. Det kommer nog bli en bra vecka det här också. Precis som alla andra :)
-
Måndag: jobb, lämna in SKITtelefonen på Elgiganten, Östanbäck 
Tisdag: jobb, träning, (häng hos Annie och Patrik)
Onsdag: jobb, träning
Tosdag: jobb, Ida och co
Fredag: jobb, häng med Anna och Nina , Lena (Linnéa)
Lördag: träning + mys med jobbrudar
Söndag: bakis, innebandy
-
Slänger in lite nostalgibilder från Stadsfesten -09 :D

Träningssugen

Imorgon ska jag och Nina på 360. Jag har inte tränat på över en vecka pga denna förkylning. Är fortfarande inte frisk, men jag tänkte åka ner till stan och dra i lite maskiner ändå. Ska väl mest instruera Nina osv :) Till veckan hoppas jag att jag ska kunna köra på för fullt igen. Jag är så sugen! Jag och Jonna har beställt Whey-80 så nu blir det åka av på gymmet! Jag måste köra hårt som fan för jag är så jävla sugen!! Konditionen ska jag också satsa på, som jag sagt så många gånger tidigare, men nu ska det bli av!! Jag var ju king på att gå på spinning, men då förstörde förkylningen för mig! Aja, ibland är det bra med en veckas vila från träningen. Det ökar motivationen lite grann :) Till veckan får jag försöka hinna med mer träning helt enkelt :)
-
Börjar också fundera på hur jag ska göra med 360 efter att mitt kort går ut. Hälsostudion/360, 360/Hälsostudion. Det är frågan...

Hm...

Jag har en liten klump i magen nu. Prognoserna ser inte alls ut som dom hade trott på jobbet. Det ringer mycket mindre än förväntat och vi är sjukt mycket folk... Så det är väl bara att hålla tummarna inför framtiden...
-
Nu är det iaf sängen som kallar. Jag ska sova tills jag vaknar. Näe skämt å sido, jag ska ställa väckaren på 19.30 kanske, sen ska jag gå över till Annie och Patrik där det vankas fest. Arbetssam som jag är ska jag jobba 08-16 imorgon så jag blir nykter och går hem i tid. Får se fram emot imorgon kväll och resten av helgen. Även nästa helg kommer att bjuda på trevligheter i form av FORA-fest! =)

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Första natten i lägenheten gick kanon. Förutom att jag vaknade någon gång av att kylskåpet löpte amok, men det vänjer man väl sig vid. Sen drömde jag även att en gammal tant kom in och tog min hand, hon skulle visa mig något. Vad vet jag inte. Jag vaknade när hon tog min hand. Tänk om det spökar? Jag lär väl märka om drömmen återkommer :P
-
Det har gått bra på jobbet idag. Min förkylning har nästan lämnat halsen och har nu satt sig i näsan. Jag har ont i huvudet mest hela tiden, men det är bara att gilla läget. Det har varit en relativt lugn dag och den sista timmen hade vi mest trevligt :)
-
-
Det är ni som gör att det är så kul att gå till jobbet :)
-
Resten av veckan kommer väl att bestå av det här:
Onsdag: jobb, häng med Annie och co
Torsdag: jobb, häng/bak med Jonna, Isa och Terese
Fredag: jobb, mys/fest hos Annie och Patrik
Lördag: jobb
Söndag: träning, bio

Nu kör vi

Rätt friskt att sitta ner hela dagen och sen det första man gör då man kommer hem är att slå sig ner vid köksbordet, öppna posten, mixtra ihop lite middag i form av leverpastej, keso och gurka, sen lägga sig ner i sängen med datorn i högsta hugg. Säg att jag skulle göra som på gymnasiet. En hälsodagbok till idrotten. Antal skärmtimmar/dag, motion, mat osv. Antal skärmtimmar/dag- ja, med 10h arbetsdag så blir det ju ett x antal + det man gör på kvällen = inte ok, motion - ett stillasittande arbete gör att det är kul varje gång man har rast då man får gå till köket eller varför inte toan? Att jag sen i princip har en hals som är fucked up gör ju att jag inte tränar. Förhoppningsvis gör min kloka vila att jag blir frisk snabbare och på så sätt kommer igång med träningen snabbare också. Det ena leder till det andra, men nu ska jag iaf ta tag i livet och massera mina axlar lite grann och sen ska jag packa packa packa! Får se om jag svänger förbi familjen APA ikväll, annars blir det väl lugna gatan :) PEACE OUT!!
-
ps: hade en riktigt trevlig kväll med Jonna och Terese igår. Fick även tid till att säga hej då till Jessica som åker på äventyr i 4 månader. Ha det bäst! :)

Vinter i april

-
Jag är din om du vill
Du är vinter i april
Spelar svår, men skyll dig själv
När du fattar vad du missar
-
Trallvänlig som fan!

Sov då!

Det är inte okej att somna halv 3 på natten, vakna klockan 4 och kolla på klockan i 30 minuter, somna om till 5, kolla på klockan, skruva på sig. Stiga upp för morgonen 06.30. Att man sen inte kan somna om då man kommer hem till sin egen säng är för mig ett under. Jag kanske inte passar så bra till att jobba natt ändå? Som den morgonmänniska jag tydligen är så ska jag nu se Änglagård - Andra sommaren. Igår såg jag första. Jag gör det bara för att dom ska vara såååå bra (jag gillade 1an), och för att jag ska kunna bjuda med min kära mor på bio nästa helg hon är ledig :)
-
-
Förövrigt har jag en hals som heter duga. Torrhosta är inte the shit på långa vägar! Och det är tack vara dig! Inte ok! Peace!

Veckans goda gärning

-
Sålde ju som sagt hamsterburarna i veckan och nu har kycklingarna fått ett nytt hem :)
-
Idag har jag inte gjort ett skit. Jag har vaknat efter 11h sömn, sen har jag sett Änglagård och städat lite. Om 2h börjar jag jobba och ikväll ska vi tydligen bort och titta på hockey hos någon. Blir spännande! Hoppas AIK krossar MODO! Annars så händer det inte så mycket spännande. Tog det väldigt lugnt igår kväll och imorgon blir det förhoppningsvis lite träning om min hals pallar. Sen på kvällen mys med några sköna brudar :)

Musik

Att återta mitt tittande på Gossip Girl blev ett stort fail. Jag beslöt mig för att sova istället. Så har därför sovit i närmare 2,5 h. Väldigt skönt måste jag säga! Blev inte så mycket sömn i onsdags och inte heller i torsdags såatt...
-
Nu lyssnar jag istället på Amber Oaks skiva som jag köpte av Eken i onsdags. Hittills gillar jag det jag hör :) Tänkte också meddela att min nya hobby blir att sälja saker på Tradera och Blocket. Har blivit 600 kr rikare på att sälja två hamsterburar som stått nere i källaren i x antal år!
-

GG

Jag har haft en sjukt bra vecka hittills! Det enda tråkiga som jag kan komma på var väl att Sverige inte tog någon medalj i JVM.
-
I onsdags blev det utgång på Allstar med ett gäng härliga. Förfesten tog fart i Annie och Patriks vardagsrum, men efter inte så lång tid flyttade vissa till den beryktade köksfesten. Det var en riktigt lyckad kväll måste jag säga! :) Torsdagen började ganska lugnt med en fika på stan med Anna och Lena. Dagen fortsatte i lugnets tecken och avslutades i soffan hos Annie och Patrik. Idag har jag jobbat och nu är jag ledig till klockan 16 imorgon! Vet inte riktigt vad jag ska ta mig för att göra ikväll. Kanske besöker en fest, men kommer definitivt vara nykter. Kanske tar en hemmakväll? Har inte varit hemma någon kväll alls denna vecka. Jag klagar dock inte, så vi får se vad som händer :) Nu ska jag återgå till mina gamla fotspår och titta på Gossip Girl. XOXO

Bästa vän


Stay

-

My whole life waiting for the right time

To tell you how I feel.

Know I try to tell you that I need you.

Here I am without you.

I feel so lost but what can I do?

'Cause I know this love seems real

But I don't know how to feel.

 

We say goodbye in the pouring rain

And I break down as you walk away.

Stay, stay.

'Cause all my life I felt this way

But I could never find the words to say

Stay, stay.

-


Ny vecka! :)

Hade en mysig kväll igår med tjejerna. Amanda kom förbi med Kim och det var sjukt kul att träffa henne! Blev många hejdå den kvällen, men som tur var har jag kvar några guldklimpar hemma ett tag till :) Har jobbat idag och det gick bra. Var konstigt nog helt slut då jag kom hem så jag klämde i mig två ipren, bafusin och lite kaffe. Det i kombination med en varm dusch gjorde susen! Imorgon är jag ledig och det ska bli så skönt! Sjukt bortskämd är vad jag är ;)
-
Har en del planer inför veckan iaf och dom ser ut såhär:
-
Måndag: träna, fika med några från kyrko, häng + jvm
Tisdag: jobb, hockey + spel hos lisa
Onsdag: träna, häng hos familjen APA
Torsdag: fika, skrillor, bio?
Fredag: jobb, eventuellt kusiner, eventuellt mys med jobbrudar
Lördag: nattjobb
Söndag: träna

Gott nytt år!

Sjukt skönt att vara nykter och köra bil igår. Ångrar mig inte en sekund. Jag hade kul ändå! :) Kvällen började klockan 16 med middagsbestyr och en middag som vi kastade i oss väldigt snabbt. Sen drog vi vidare till Nordic Light där festligheterna drog igång. Klockan 21 agerade jag fyllechauffis, men jag återvände ganska snabbt efter till Nordic igen. Killarna skulle bada medan vi tjejer spenderade tid i gymmet och framför Singstar. Nice! Tolvslaget skålade jag in med pommac och dom andra med skumpa. Småkronorna bjöd på den bästa och mest spännande starten på 2011. Jag känner att det kan bli ett år i världsklass! Men som sagt, det blir vad man gör det till ;)
-
-
Fick också ett samtal. Ett fyllesamtal må hända, men det var kul. Bra att du kan anförtro dig åt mig fortfarande. Gott nytt år mina vänner! :)

RSS 2.0