Snart Stockholm!

Helgens 32 timmars jobb är nu över och jag har överlevt med bravur! Natten var dock lite jobbig, men sånt som händer. Efter jobbet igår körde jag till Östanbäck där adventsfika med släkten väntade. Det var riktigt trevligt!
-
Snart ska jag sätta mig på bussen till stan för att träna barbell och springa en sväng på löpbandet. Sen väntar fika med Annie och ikväll kanske jag ska vara med Lena! :) Imorgon ska jag träna och sen blir det mest troligt glöggmys med några brudar från kyrko :) Onsdag dag blir det träning igen och sen efter middagen sätter jag mig på nattåget som tar mig ner till Stockholm och syster ♥

Det går bra nu, kompis det går bra nu!

Jag skulle vilja påstå att det går jävligt bra för mitt lag just nu! Det enda som sackar efter är träningen, men det ska jag ta tag i! Vad hände med mina 5-7 pass i veckan? Direkt en förkylning kommer blir man ju fan lat! Har iofs gått en del i veckan, men imorgon ska jag till gymmet och köra! Likaså söndag hoppas jag!
-
Idag ringde dom från kommunen, hemtjänsten ville erbjuda mig ett vikariat, jag tackade nej. Har ju fått mitt heltidsjobb nu + extra som personlig assistent, så det kan bli jävligt tajt alltså. Fast i vår/sommar ska jag nog försöka jobba i hemtjänsten iaf!
-
I januari flyttar jag hemifrån igen också!!! Blir dock tom april, men efter det ska jag nog hitta mig ett eget krypin i Skellefteå stad!
-
Sådärja. Har inget att klaga på just nu. Ikväll blir det mys med några brudz hos Annie också! Livet leker!


Umeå

Jag är redan hemma från Umeå. Det blev en kortare vistelse än vad jag hade trott, men jag har hunnit med en hel del trevliga saker ändå!
-
Tisdag:
Stan med Anna
Bio med Ylva
Mys med Jenny
Köpte biljetter till Umeå open och Håkan Hellström
Fick veta att jag ska jobba hela helgen + att jag fått en annat jobb!!
-
Onsdag:
Lunch med Anna
Promenad med Veronica och Aston
Middag och mys med Jenny, Veronica och Micke
-
Torsdag:
Konsert i lärarhuset (Carolina Wallin Peréz, king!)
Häng med några klassisar
Snack och häng med Jenny
Hemgång
-

Resenär L.B

Jag åker till Umeå om någon timme. Vet inte riktigt hur länge jag stannar, kanske tom blir där över helgen, beror på om jag får jobb eller inte. Nästa onsdag sätter jag mig på nattåget mot Stockholm också och kommer hem på tisdag morgon veckan efter. Tur att jag är tidsmiljonär iaf, annars vet jag inte hur detta skulle sluta... Miljövänliga färdmedel har jag ju valt iaf! ;)

Våra brister gör oss till människor

Det var sommar och glada människor. Det fanns inga problem i världen som kunde stoppa oss. Tjejerna vann kubbfinalen. Pop-pop blev vår favoritlek. Vi dansade oss trötta och rockade Station som aldrig förr. Det var en toppenkväll helt klart!








Riktigt bra skiva

-
Nu blir det sängen. God natt!

Utgång

Hur fan är det möjligt att bränna 800 spänn fredag-lördag-lördag natt? Bra jobbat. Jag som tänkte försöka hålla hårt i mina slantar. Det går ju sådär vill jag lova! Hade en grymt trevlig kväll igår iaf! Ring of fire spelades på förfesten och det var väl kanske inte jättesmart haha, men men! Station levererade helt okej, sista 1,5 timmen gick jag på Allstar och träffade några andra brudar. Träffade kusinvitamin också som börjar vara standard och även en annan grabb som det kanske inte var så smart att jag träffade på fyllan, men what to do? Undanflykterna dalar och jag börjar snart ge upp. Om det kommer en ny undanflykt imorgon är jag färdig med det hela. Då är det bara att glömma och gå vidare till Umeå och ha en sjukt bra vecka där istället! PEACE

Fyllehuven?!

Jag har sjukt bra musiksmak! Och jag är riktigt glad över att musik har sådan stor plats i mitt liv. Det enda som fattas är väl att jag själv tar tag i det hela. Börjar spela gitarr som jag pratat om i så många år och sen vore det fint att kunna sjunga liiiiite bättre haha! Men, men, tills vidare nöjer jag mig med att lyssna på den kungliga musiken som jag igår brände ut på skivor. Spotify i all ära, men datahögtalare... Bättre med surroundljud och disco i vardagsrummet!
-
-
Shoppade lite på stan idag faktiskt. En ring, ett stort kors, nagellacksborttagning, min första julklapp och vin. Får se om jag sparar det eller om jag dricker det ikväll. Med tanke på att jag lyssnar på sjukt bra musik just nu så är jag rädd för att vinet kommer att bli slut inom loppet av, säg 8 timmar?! Det blir nog bra hursom!
-
PS. om det finns någon musikalisk man där ute som vill hitta på något kan ni ju höra av er! hehe

Dansa, fastän

-
3/12

HELG

Det är helg och jag har absolut inga fasta planer. Typ skönt. Det brukar ju dyka upp saker ändå liksom :) Har blivit förkyld nu också så jag tänker att det är rätt bra att bara vila. Pappa blir glad också haha! Nu blir det först Gossip Girl, sen IDOL-häng med morsfars. Imorgon ska jag och Ida på stan. Kanske shoppar några julklappar (föga troligt), sen blir det nog en promenad också. På kvällen kanske jag besöker en förfest (nykter, eller onykter), hänger med Lundström och Sundqvist, eller någon annan för den delen?! Söndagen är också oviss. Kanske ska träffa Lundström en sväng, men vi får se hur det blir... Annars är det någon dansuppvisning tydligen. Så Skellefteå erbjuder lite valmöjligheter kan man säga! :)
-
Taggar dock sönder till nästa vecka. Känns nästan som jag ska på en stor resa, men jag ska ju bara åka ner till Umeå. Fast dom jag ska hälsa på är ju några av dom bästa. Så det är inte så bara! :) Lovely!
-
Petter feat Veronica Maggio - Längesen

Onsdag

Det gick bra på intron idag. Dock är det synd att det är så lite tid på jobbet, men jag hoppas att det blir mer, sen är det ju alltid mer pengar än inga haha :)
-
Jag har planerat in en resa söderut också. Inte Stockholm denna gång. Stockholm får vänta till i början av december. Jag pratar såklart om min kära studentstad Umeå. Undet tisdagen tar jag mitt pick och pack och sätter mig på bussen. Sen vet jag inte hur länge jag stannar, men några dagar iaf. Jenny kanske blir less på mig och kastar ut mig på gatan? Isf får jag leta ett nytt boende illa kvickt!
-
Tisdag vankas det bio; Harry Potter såklart
Onsdag fest
Torsdag födelsedagsfika
Sen har ju dygnet 24 timmar så jag har rätt mycket tid att roa mig på! :)

Det är titeln jag vill åt, jag är mikrofonkåt

-
Hur bra? Så bra!
-
Nu ska jag återgå till min nyblivna fantasivärld. XOXO

Man måste börja någonstans

Det kanske börjar lossna lite för mig?! Imorgon och på fredag ska jag på inskolning 8-16 som personlig assistent. Det kommer inte vara speciellt mycket arbete per vecka, men förhoppningsvis så blir det mer och mer, sen får jag ju en erfarenhet om det och då är det lättare att söka jobb inom kommunen sen osv :) Känns iaf kul och spännande!!
-
Idag har jag ont i halsen så jag ska nog mest chilla. Kanske ta en svängom ut och se vad byn har att erbjuda. Ikväll blir det catch-up med Lena!
-

Party like a rockstar

Hade en grym kväll igår. Skellefteå kan leverera när staden vill. Det blev först en lugn förfest med Jennys arbetskamrater från MAXI och sen drog vi oss vidare ut på Allstar. Det var alla möjliga människor där, helt okej musik, roligt folk, snygg dj och ja, vad mer kan man begära? Dansade hela kvällen iaf! Nykter utgång is the shit!
-
Idag har jag inte gjort mycket för världen. Har gått en promenad och tittat på Gossip Girl. Just nu är jag jättemätt efter kalasmåltiden som jag gjort åt min far, men jag vet inte om jag ändå ska dra på COOP och köpa ingredienser till en ananaspaj eller om jag ska skita i det... Vi får se...
-
Imorgon blir det barbell + core, sen kanske lite löpband på det om jag ids, efter det blir det lunch och möte, kvällen bjuder på häng med Ida och Tina. Skön måndag! :)
-
ta mig tillbaka!

Erase me

-
I keep on running, keep on running
And nothing works
I can't get away from you


Oviss framtid

På senaste tiden har jag känt att jag behöver förändring. Eller okej, jag har känt så sen jag kom hem från Göteborg och tillbaka till verkligheten. Att ta det lugnt och inte göra någonting är verkligen ingenting för mig. Jag vill ha lite action, äventyr och nya intryck. Om jag fick bestämma. Vilket jag får. Så kommer jag nog inte vara kvar i Skellefteå så länge till. Jag är ränt nå less allt!!! Vintern är ett helvete och jag är redan less på problemet att bo utanför stan på vintern. Vintern här räcker liksom till april?!
-
Därför har jag nu börjat spekulera lite grann... Åka till Stockholm och bo en stund hos syrran (kan bli tufft, men skitkul), åka någon stans, varsomhelst i Sverige, åka till Norge och jobba, tågluffa i Europa i Maj, jobba hemma under sommaren och sen plugga? Eller resa lite till? Gaaah blir tokig på mig själv som inte gör någonting. Jag bara drömmer. Dags att strida till verket!
-
Kanske lite sommar och lite värme hade gjort susen?
-

XOXO

Jag började se Gossip Girl igår när jag egentligen skulle sova, oops! Det var rätt kul att vakna till ett ljud av en såg, hammare och en borrmaskin. Tack BOA:s bygg för att ni väljer att byta ut fönstret just när jag vill ha sovmorgon?! Men, men... Det kommer alltid något gott ur det dåliga, inte sant? När jag nu vaknade tidigt har jag istället haft tid att se Gossip Girl. Jag är fast. Sjukligt fast.
-
-
Om 2 timmar väntar ett benpass på 360 och sen även en jogg på löpbandet tror jag?! Kvällen ser jävligt oklar ut... Lena ska jobba till 21 så den planen sprack rätt hårt. Vi får se om Ida och Viktoria kommer hit och ser IDOL, eller om Jessica och Mattias gör det, eller om alla gör det. Den som lever får se!

Dags att ta tummen ur?!

-
Är fortfarande grymt sugen på att tatuera mig. Just nu är jag rätt inne på fåglar, men jag vet inte vars, hur eller när... Svårt det där! Har suttit och sett SOS Västkust nu med mamma och dom verkar ha ett sjukt spännande jobb dom här ambulansförarna. Så Lena vad säger du?! Sjuksköterskeutbildningen i Göteborg väntar på oss haha ;)

Erase me

Fastän jag inte går kvar i klassen så har jag nu påverkats
väldigt mycket av brudarna. Jag laddar ner Gossip Girl just nu,
från säsong 1 till alla avsnitt som kommit ut
av säsong 4. Då vet ni vad jag gör i framtiden! Har också säsong
1,2,3 av True Blood att nöta, men jag tar mig aldrig för att
börja titta på den serien... Får se om jag orkar någon gång.

Din arbetslösa jeeeefvel

Har du:
Kysst någon? – har väl hänt…
Sovit bredvid någon av samma kön? – japp
Sovit bredvid någon av motsatt kön? – det med
Slagit ner någon? – slåss jag? en örfil max, inget mer…
Ljugit för en bra vän? – ja och jag ångrar det skarpt
Svikit någon?- samma person som jag ljugit för kanske?
Kallat någon bögjävel? – nämen sånt där håller inte jag på med serru
Druckit alkohol? – jajemen


VEM:
Skrev du senast till på msn? – leeeeeeeena
Kramade du senast? – annie tror jag bestämt!
Sov du hos senast? – i min egen säng? nämen får väl bli johan då…
Kan du lita på till 100%? – mina vänner
Är den finaste personen som finns?- skulle vilja säga personerna, mina vänner och familjen
Ringde dig senast? - jessica
Skicka ett sms till dig senast? - petzon
Skickade du ett sms till senast? - annie

VAD:
Drack du senast? – ett vattenglas för en stund sen
Köpte du senast? – bio-check
Gjorde du igår? – chilla, var på stan, hatade snön, tränade
Ska du göra imorgon? – imorrn väntar en fullspäckad dag! träning, middagsgäster, häng
Vill du göra just nu? – ha en inkomst, flytta hemifrån, flytta utomlands typ mycket?!
Åt du senast? - nötter
Är närmast dig som är rosa? – mycket rosa som finns här?

KÄRLEK & FÖRHÅLLANDEN
Du är kär nu- får typ passa på den frågan, vette fan
Du har sårat nån så de börjat gråta – ja…
Nån har sårat dig så du börjat gråta – har hänt, ja!
Du har haft ett förhållande som varade över ett år – jepp

 

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra – det har nog hänt
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra – många gånger.
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar – händer väl alla?
Jag har en hemlighet som ingen vet – säkert
Jag har struntat i ett prov – högskoleprovet -check

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - jadå
Jag dricker mig berusad minst en gång i månaden – börjar vara standard
Jag kan inte svälja piller – svår uppgift?
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi – inte det heller!
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det – jag har typ svårt för att sova länge, så nej.

Jag har vaknat gråtande – aldrig
Jag har somnat gråtande – någon gång, ja…


tagg

Det är fett nice att ha bra med kompisar. Jag är väldigt mån om att hålla kvar mina infångade vänner också och det tackar jag mig själv för många gånger! I veckan har jag hunnit träffa Jessica, Annie, Ida och Nina. Ikväll vet jag inte om det blir häng med C.Hero. Imorgon ska jag hänga med Lena och Viktoria i princip hela dagen, sen hakar nog även Joanne med på kvällsrutinerna som inkluderar IDOL, skitsnack och lite smått och gott. På lördag dag ska jag träffa Lisa som flyttat hem igen och på kvällen blir det häng med Jenny!

Onsdag

Snöoväder betyder stan, tv-spel och kvällsträning.

...

Jag blir snart tokig. Moget beteende. Skärp dig då för fan. Det är för ditt eget bästa.

Skrattar ihjäl mig

Den som kom på programidén Pensionärsjävlar måste vara ett geni! Vilket klockrent program!
-

Livet

Jag måste bara avsluta med att säga hur mycket jag trivs med mitt liv. Det är några bitar som inte ligger på plats, men allt som allt så trivs jag. Jag trivs sjukt bra med mig själv och för att vara jag är det riktigt bra! Jag har underbara vänner och en underbar familj. När jag var och tränade idag kände jag hur glad jag var. På 360 känner jag mig alltid på topp och har jag inte energi när jag åker dit så har jag energi under tiden jag är där och när jag går därifrån. Det är en underbar känsla i kroppen! Jessica berättade en sak som hennes Mattias hade sagt om mig också och det stärkte mitt självförtroende till 1000!!
-
Jag tänkte bara berätta om hur veckans träning ser ut nu när jag känner mig full av energi såhär innan läggdags.
Måndag: barbell + intervaller på löpbandet + magövningar
Tisdag: promenad
Onsdag: löpband + barbell
Torsdag: promenad + core
Fredag: löpband + gym
Lördag: promenad
Söndag: cardiomuscle

Måndag

Som vanligt var det underbart att träffa Jessica. Känns kanon att vi börjar hitta tid för varandra igen♥ Kommer bli ännu bättre när hon och Mattias flyttar till A-torp! Nu ska jag fortsätta min kungliga dag med barbell på 360, sen ska jag besegra löpbandet under tiden som jag lyssnar på min TRÄNINGSLISTA på iPoden. Senare ikväll blir det Biggest Loser och Våra vänners liv. Love!

Ses snart

Åker till Lövånger för häng. Friskt att hänga där?! Men vad gör man inte för sina vänner? Ses snart hjärtat ♥
-

"Hjärtat sitter utanpå. Slår inte som det brukar slå"

-
Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår 
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
-
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om
-
Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad
Om inte jag var feg, om inte du var den som hade rätt
Hade väl du aldrig kunnat genomskåda allt som skett
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt
Förlåt att jag aldrig någonsin sagt förlåt
-
Allting börjar om. Jag kan börja om
Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig
När allting börjar om
Allting börjar om. Jag kan börja om
Vilket geni. Daniel Adams-Ray räddar många i höstmörkret.
Jag tror att jag är kär i texterna, musiken, allt.


Svart vitt och allt däremellan

Lilla Lady
Voyeuren
Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
Gryningspyromanen
-

Jag kan se dig, jag kan se dig
Du vet att jag tittar. Jag vet att du gillar
Jag kan se dig, jag kan se dig
Men vi kommer aldrig se varann

Magiskt


Så mycket bättre

"Men det blir bättre om vi är tillsammans. Så mycket bättre för oss allesammans. Så mycket bättre för oss!"

Nu ska jag titta på min favvoserie! Det är så mysigt! Igår hade jag en underbar kväll med mina brudar. Utgång på Allstar där man träffade ett gäng glada och dansade tills fötterna värkte. Idag blir det nog inte mycket gjort.

Dagens bästa

Har överlistat Apple och fått min dator att känna av iPoden igen, äntligen!

Bra helg på ingång!

Nästan alla mina favoriter är hemma i helgen! Joanne stannade kvar i Umeå där Jenny och Veronica också befinner sig alldeles för ofta! Lisa och Jessica har än inte förstått att Sverige är landet att vara i, men snart är nog dom hemma i säkert förvar också ;)
-
Dagen har hittills varit rätt fullspäckad. Tränade 2 pass på 360, sen for jag vidare på arbetsintervju. Det är bara helgjobb och extra, men bättre än ingenting iaf! Nu har jag några besked som jag väntar på så vi får hoppas på det bästa! Efter det plockade jag upp Ylva och vi har bara suttit och lyssnat på musik och tagit igen förlorad tid. Mys! Ikväll blir det IDOL med Lena och Viktoria :)
-
Imorgon ska jag träffa Anna och vad vi ska göra är ännu oklart, men vi brukar kunna hitta på saker ;) Kvällen bjuder på fest med några av dom bästa! Sen hoppas jag att utgången gör så att kvällen slutar kanon och att jag hinner träffa alla underbara vänner som är hemma :)
-
Ett till plus i kanten är att Daniel Adams Ray har släppt sin skiva - Svart vitt och allt däremellan och jag ska ladda in den i min iPod NU och sen ska jag bar nöta nöta nöta!!!!
-

Kanon!

Har haft en kanondag idag! Startade dagen med en promenad i skogen med Santos sen nötte jag I Anneli tills det inte fanns några fler avsnitt att nöta. Efter det tog jag cykeln in till stan och mötte upp världens bästa Jessica♥. Vi tog en kopp varm choklad på Lilla Marie, satt där och pratade om livets alla problem och trevligheter tills dom stängde klockan 16 sen gick vi vidare till Waynes för att käka middag. Efter några timmars prat på Waynes mötte vi upp Mattias på Friskvårds och körde ett gympass. Riktigt nice! När vi kände oss nöjda tog vi vårt pick och pack och begav oss till Olles det där vankades hockey. AIK vann efter straffar och jag är fortfarande nöjd över mig själv som nu sett 4 matcher denna säsong ;)
-
En bra dag med gott sällskap helt enkelt. Fler sånna dagar åt folket tack! :)

I högtalaren just nu

Melanie Fiona - Monday morning
Darin - Lovekiller
Taio Cruz - Dynamite
Daniel Adams Ray - Gubben i lådan
Kid Cudi - Erase me
Bruno Mars - Just the Way You Are
Nelly - Just a Dream
Mohombi - Bumpy Ride
Daniel Adams Ray - Dum av dig
Rihanna - Only Girl
Pink - Raise Your Glass
Rihanna - Te Amo

Dagens drog


Till oändligheten...och vidare!


-06                                                      -07                          -08

-09                                                              -10
-
Tänk på allt vi gått igenom. Alla gånger vi pratat med varandra när vi har något som tynger oss. Alla gånger vi skrattat med varandra. Alla gånger vi gråtit hos varandra. Tänk på alla gånger... Tänk på allt som komma skall. Du är underbar vännen! ♥

Lite att göra? Gör som jag

Jag har kommit in i ett sånt här il igen. Då jag har tråkigt så lyssnar jag på musik. Eller rättare sagt, jag lyssnar alltid på musik. Det il jag har kommit in i är iaf att starta ljudinspelaren på datorn, välja en favoritlåt, ta fram texten, om jag inte redan kan den utantill, och sen är det bara att fyra av! Rolig underhållning för den uttråkade... Vackert? Spelar ingen roll!
-
NU: Beck - Levande begravd. Haaade!

Ny vecka, nya tag!

En ny vecka har kört igång och idag har jag faktiskt tagit tummen ur och börjat skriva (läs fundera) över hemtentan som jag ska skriva och skicka in inom en snar framtid. Jag har också varit och tränat barbell och core och det gick helt okej. I veckan kör dom igång med ett nytt corepass och det var sjukligt jobbigt. Men ju jobbigare desto bättre! ;) Det är nu den 4e veckan för mig på 360 som jag kör riktigt hårt. Första veckan hann jag med 9 pass, sen har det blivit mellan 5-7 pass så det är inte fy skam! Beach -11 kan ju passa sig!
-
Veckan som följer kommer att fyllas med promenader i skogen, plugg, träning, en sväng till Skråmträsk, fika med Jessica och en sväng på gymmet, kanske en fika till helgen med David som kommer hem från Uppsala och lite smått och gott. Helgen kommer att spenderas med dom bästa brudarna som kommer hem från Umeå och på lördag vankas fest som aldrig förr! Det blir nog en bra vecka helt enkelt trots att mitt huvud snurrar runt runt och jag inte förstår någonting så ska det nog gå bra ändå...

The Scientist

'

Come up to meet you, tell you I'm sorry

You don't know how lovely you are.

I had to find you, tell you I need you,

Tell you I set you apart.

 

Tell me your secrets and ask me your questions,

Oh lets go back to the start.

Running in circles, Comin' in tails

Heads on a science apart.

 

Nobody said it was easy,

It's such a shame for us to part.

Nobody said it was easy,

No one ever said it would be this hard.

 

Oh take me back to the start.


RSS 2.0